ADWIES | Gratis download: etiket appelmoes maken
Wanneer je zelfgemaakte appelmoes klaar is dan wil je graag een prachtig etiket op het potje. Wij maakten etiketten die je alleen nog maar uit hoeft te printen en in te kleuren.
appelmoes, etiket, kleuters
57598
post-template-default,single,single-post,postid-57598,single-format-standard,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Appelmoes maken!

Appels horen bij de herfst. Er zijn vast kleuters die een appelboom in hun tuin hebben of misschien staat er zelfs wel een appelboom in de schooltuin. Wat is er nou leuker dan appelmoes maken van de appels uit je eigen boom? Op de website van de Albert Heijn staat een makkelijk appelmoes recept: en een leuke kookvideo die je zo op een digibord kunt laten zien. Laat alle kinderen een potje meenemen, schil samen de appels en maak samen appelmoes! En als je zelfgemaakte appelmoes klaar is dan moet er natuurlijk nog een prachtig etiket op het potje. Wij maakten etiketten die je alleen nog maar uit hoeft te printen en in te kleuren!

Download hier de appelmoes-etiketten

appelmoes