ADWIES | checklist start schooljaar
Om je een beetje op weg te helpen maakten wij een checklist die je kunt gebruiken bij de start van een nieuw schooljaar. De checklist is onderverdeeld in verschillende items. Zoals inrichting, administratie en klassenmanagement.
nieuw schooljaar, inrichten, kleuterklas, checklist, kleutergroep
57673
post-template-default,single,single-post,postid-57673,single-format-standard,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Checklist start nieuw schooljaar!

Wanneer je aan het einde van de zomervakantie weer op school komt is het soms even zoeken waar je moet beginnen. Vaak is er schoongemaakt en staan alle stoelen en tafels opgestapeld. Of misschien moest je wel van lokaal verhuizen en heb je nog van alles in dozen staan. Of misschien is dit wel je eerste keer dat je een kleutergroep opstart?

Voor iedereen is het handig om een checklist te hebben zodat je alles in orde hebt wanneer op de eerste schooldag de kleuters je groep binnenkomen. Het is fijn, zeker wanneer je nieuw op een school komt te werken of voor de eerste keer kleuters hebt, om met je collega’s te overleggen. Wat regelen zij allemaal van tevoren? Op elke school zijn er weer specifieke dingen waar je aan moet denken. Gebruik de tips en hulp van je collega’s!

Om je een beetje op weg te helpen maakten wij een checklist die je kunt gebruiken bij de start van een nieuw schooljaar. De checklist is onderverdeeld in verschillende items. Zoals inrichting, administratie en klassenmanagement. Je kunt de checklist hier downloaden

Downloaden checklist start schooljaar