ADWIES | 12 tips voor het maken van een weekplanning
Download hier 12 tips voor het maken van een weekplanning en voorbeelden van weekplanningen voor je kleutergroep.
weekplanning kleuters download voorbeeld kleutergroep weekrooster
57746
post-template-default,single,single-post,postid-57746,single-format-standard,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Weekplanning voor je kleutergroep

Aan het einde van de zomervakantie is iedereen weer druk met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Waarschijnlijk zijn er al allerlei roosters in omloop, zoals een pauzerooster, gymrooster en buitenspeelrooster. Maar voor je groep zul je ook een rooster moeten maken. Op sommige scholen zijn hier duidelijke afspraken over gemaakt, op andere scholen ben je vrij om je eigen weekrooster vorm te geven. Het is belangrijk om goed over je weekplanning na te denken. Niet alleen over de tijden maar zeker ook over de vormgeving en de hoeveelheid tekst die je in je weekplanning zet. Wanneer je samen met een duo werkt moet het voor jullie allebei prettig werken, en hoeveel tijd moet je eigenlijk per vak besteden? Hoe kun je met je duo handigs samen werken in een planning? Wat moet er eigenlijk allemaal in een weekplanning staan? Welke activiteit doe je op welk moment van de week?

 

Om je een beetje op weg te helpen bij het maken van een weekplanning hebben wij een download gemaakt met 12 praktische tips voor het maken van een weekplanning. Wil je enkele voorbeelden zien van weekplanningen? Die kun je hieronder downloaden.

 

 Klik hier om de “12 praktische tips voor het maken van een weekplanning” te downloaden

 

Download hier voorbeelden van weekplanningen.

Weekplanning 1

Weekplanning 2

Weekplanning 3

Weekplanning 4